Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kockás / izmos hasú fiúk,...

Kockás / izmos hasú fiúk, lányok! Meglátszik, ha sokat ettetek?

Figyelt kérdés

Ha sokat eszünk, akkor ugye nagyobb a hasunk, olyan kis pufi. Ha ti sokat esztek, nektek is "megdagad"?

Tudom, igazából elég ostoba kérdés, de én alig tudom ezt elképzelni. Mégis hogy néz ki olyankor a hasatok?

Olyan, mint általában, csak kicsit "gömbőc"?

2017. febr. 19. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelnexD.

Az izmos hasúaknak milyen a hasuk egy kiadós evés után?:D

2017. ápr. 8. 22:37
 2/5 anonim válasza:
Persze hogy meglátszik, az a sok kaja nem tűnik el csak úgy.:D 22L
2017. ápr. 8. 22:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Hmm, és akkor van egy gömbőc kocka hasuk, például? XD

Azért a kockahasat mondom, mert a kicsit izmosabb hasat még el tudom képzelni úgy. De ha kockák vannak? Őszintén nem bírom elképzelni, hogy nézhet ki:D

2017. ápr. 15. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, nagyjából :D

Ezt nem úgy kell elképzelni, mintha vasból lenne, hogy kőkemény és nem változik :D Nyilván ha annyira tele van a hasad, akkor az kitölti, így a kockák is kilapulnak. Nagyon halványan látszik azért a kockák tónusa, de majdnem olyan, mintha simára feszülne (terhes nők hasa pl jó példa). Bár az ilyesmihez azért már kényelmetlenül sokat kell enni, így nem nagyon fordul elő a gyakorlatban :D

2017. ápr. 16. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nővéremé nem!
2024. márc. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!