Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy túl sokat ettetek és kihánytátok?

Figyelt kérdés
Én ittam egy csomó kefírt, két litert és kidobtam a taccsot. Utólag belátva hülyeség volt, de edzek és azt hittem, hogy edzés után jó lesz fehérjebevitelnek, aztán benyomtam egy csomót és behánytam.

2016. jan. 9. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már szinte mindenkivel előfordult, hogy valamiből túlette magát, és rövid úton megszabadult tőle.
2016. jan. 9. 14:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezentúl odafigyelek rá. Csak nagyon elszánt voltam, mondom benyomom meg minden erre elokádtam magam. Tisztára olyan volt, mint a Rockyban csak nem nyers tojással és két litert kefírt nem könnyű visszatartani, szóval tudtam, hogy baj lesz, fogtam a lavórt, jött az első hullám, letérdeltem és kiokádtam.
2016. jan. 9. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, még sosem.
2016. jan. 9. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Nah, az jó. Amúgy annyira nem gáz. Kiment, bement, kész.
2016. jan. 9. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem de rosszullétig már jó sokszor:D mondjuk én nem vagyok hányós, de lehet néha jobb lenne.. (sajnos nekem betegség, inzulinrezisztencia maitt voltak falási rohamaim, de már javul a dolog:) ) Hát igen a túlzott edzés és utána a hirtelen evés okozhat ilyesmit, nem szabad megterhelni a gyomrot, és egyél valami szilárdat is, én multkor csak egydoboz kaukázusi kefirt nyomtam be edés után és vizeset hasmenéseztem tőle:D Nem jó ötlet! Ja és nekem is nagyon hányingerem volt...
2016. jan. 9. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Kefír? Nem csodálom. Nekem 2 kanál is elég lenne belőle. Eleve úgy néz ki, mint amit már valaki egyszer megevett.

Ezt te még igazolhatod is :)

2016. jan. 10. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja. :D Tulajdonképpen ugyanolyan volt, mint mikor megittam, csak egy kis rántotta maradvánnyal megspékelve. Különben ha az nem lett volna benne, visszaöntöm, akkor más simán meginná, mert nem sok különbség volt. Bár inkább a WC-be öntöttem. :)
2016. jan. 11. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Kefír elvileg a bélflórát teszi helyre...

Mi anno srözés után ettünk tejfölös kenyeret.

Mindegy, óvatosan.

2016. febr. 8. 15:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Oké :)

Azóta nem volt ilyen. :D

2016. febr. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!