Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ti is ettetek ezekből a...

Ti is ettetek ezekből a lejárt sajtokból?

Figyelt kérdés

Undorral gondolok a sajtokra mióta olvastam a mai listát az ujságban. jó sokféle sajtféle van benne, és hogy a lejárt termékek jelentős része gusztustalan, szennyezett, penészes, rovarokkal belepett volt a Nébih razziája során.

Nem lehet ezektől valami bajunk?

2014. okt. 21. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát én nem szoktam megenni a sajtot ha már látszik rajta hogy megromlott...
2014. okt. 21. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
kicsit más a hír: a lejárt - penészes, büdös, stb - sajtból gyártottak újra sajtot ... tehát fogalmad nem volt arról, hogy ez már egy beteg termék ... hál'isten, nem ettem, de szép lista van róluk: [link]
2014. okt. 21. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
szerencsére én sem ettem egyikből sem, nem csak mostanában hanem soha
2014. okt. 21. 16:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Romlottat én sem, ezek nem voltak lejáratak a cimke szerint, de az alapéanyag az volt.

Sajna én szoktam venni Falujava juhturót és Mackó sajtot is, bár e kettő nincs a listán, de falujava termékek és Mackó lapkák igen, így már elment a gusztusom mindegyiktől.

2014. okt. 21. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
én nem csinálok belőle ügyet, ami jól néz ki megeszem
2014. okt. 21. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is megettem, mert nem látszott rajta, hogy miből készült, de így utólag megundorodtam és többet nem merek már sajtfélét sem venni.
2014. okt. 21. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
ismered a mondást?: az a jó sajt, amelyik magától továbbmegy a pulton
2014. okt. 21. 16:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerinted jók voltak? :-)))) Ennél belőlük szívesen?
2014. okt. 21. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha már sajtot veszek, az normálisabb keménysajt, nem kutyult. Azzal is vannak fenntartásaim, de egyelőre még belefér. De a legtöbb étel, amit veszem, láthatóan az, ami (zöldség, tojás, olajos mag... s a maradék is többnyire egykomponensű).

Nem igazán tanultam meg bízni az élelmiszeriparban...

2014. okt. 21. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem én ettem, most is van olyan lapka sajt itthon, szeretném tudni ki a gyártó, sosem veszek többet semmiféle terméküket. A felelősöket börtönbe zárnám, ennél kisebb bűnökért ülnek emberek.
2014. okt. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!