Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit ettetek ma?

Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
zabpehely, csirke, tonhal, rizs, zöldség:)
2012. júl. 12. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Reggel joghurt és pirítós lekvárral.

Délre paradicsom leves, knédli sertéshússal, barna-szósszal és párolt zöldséggel, desszertnek kis epres tiramisuval.

Meg egy tea reggel, meg vagy 1 liter víz.

2012. júl. 12. 16:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: bundás kenyér

Ebéd: zöldborsó főzelék, rántott párizsival.

2012. júl. 12. 16:40
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
látom eddig csak én eszek "testépítő módra":)
2012. júl. 12. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

10 db banán

1 kg őszibarack

1 fél dinnye

1 római sali + paradicsom + citromlé

80/10/10 étrenden vagyok. :)

2012. júl. 12. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez a 80/10/10 a szénhidrát, zsír, fehérje arány, vagy micsoda? :O Ha így van, akkor a 80% szénhidrát? Ez elég fura. Mondjuk én inkább nem szólalok meg. Ma ettem egy kisebb sárgabarackot, két szelet rizsfelfújtat, meg ittam kb. 3 deci tejet. Most pedig elvileg zöldbabfőzeléket fogok enni, pár kanállal, de csak ha bírja a gyomrom. Gyógyuló anorexiás vagyok.
2012. júl. 12. 17:46
 7/14 Gyakor ***** válasza:

zabpehely, fehérjepor, rizs, csirkemell, sárgabarack, lenmagolaj, sajt

és még nincs vége a napnak, szóval jön még túró is a többihez

2012. júl. 12. 18:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Mit jelent a 80/10/10 diéta? Elég érdekes diéta.. Utolsónak gyógyulást kívánok, remélem sikerül kigyógyulni az anorexiából. Amúgy én is hasonlóan táplálkozok, mint az első válaszoló, zabpelyhet, barnarizst, csirkemellet, halat(imádom), túrót, natúr joghurtot, zöldséget eszek leggyakrabban, csak én gyümölcsöt is eszek.
2012. júl. 12. 18:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem láttam, amit az utolsó válaszoló írt. Ja igen, én is iszok edzés után fehérjét.:)
2012. júl. 12. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:

A 80/10/10 nem diéta, hanem egy étrend. Más szóval egyelőre nem tervezem, hogy abbahagyom. A neve talán bonyolultan hangzik, pedig ez a létező legegyszerűbb étrend. Egyszerűen azt kell enni, ami nekünk embereknek való: gyümölcsöket és zsenge zöld leveles salátát. Ezek róják a szervezetünkre a legkisebb terhelést, miközben a legtöbb tápanyagot és energiát adják (feltéve ha megvan a megfelelő mennyiség). Sok még a hitetlenkedő ezzel kapcsolatban, de két könyvet el kell olvasni mindenképp, hogy valaki tisztán lásson és érdemben hozzá tudjon szólni:

1. A Kína Tanulmány

2. A 80/10/10 étrend

Van egy kis fórum is itt:

[link]

2012. júl. 12. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!