Hogy szedjek fel gyorsan néhány kilót? Többi lent.
zsíroskenyér szalonnával, eztán egy kis pörkölt nokedlivel, sajtostejfölös tészta, disznó karaj krumplival és sok sajttal megszórva, füstölt csülök, halászlé..egyelőre ennyi jutott eszembe :)
Vagy csináld azt, mint a barátom, állanódan egyél chipseket, meg puffasztott kukoricát, meg diákcsemegét, meg csokit és mindenféle nasit :)
Ez nem jó?
de aznemjó hacsak simán hizol hájasodsz mitn 1disznó
egyél rendesen de mozogj is közbe az a lényeg
én se tudok hízni, már szinte betegesen sovány vagyok és elég magas:/ zacskószámra eszem a chipseket, akár naponta 2 zacskót is, és 1 deka nem jött fel. hiába eszek zsírban tocsogó és szénhidrátban gazdag kaját, semmi. ilyenek a gének, hiába fogsz sokat enni, nem tudsz meghízni.
inkább járj edzőterembe, edz, és izmos leszel, nem zsíros. az izom nehezebb mint a zsír ;) meg egy kidolgozott alak jobban néz ki, mint a lötyögő háj.
egyébként a kérdezőnek:
egyél sokat, de ne annyira zsírosakat,mert a te koleszterinednek sem tesz jót, és csak háj lesz rajtad, és sportolj sokat! neked aztán nem kell gondolkoznod,hogy jaj,megehetem még ezt a csokit??:P :)
amit az első válaszolt,én azt évek óta csinálom,este 11kor is rendelek pizzát és magamba tömöm,reggel mekisreggeli,rengeteg csoki,csipsz,inni csak cukrozott löttyöket iszok..és a 170 centimhez 15 éves korom óta 50 kiló társul,vagy annyi se
étrendkiesgészitőkkel is probálkoztam..hát az étvágyam ment el tőlük...imádok enni,de nem hizok...pedig vagy 10 kilót el tudnék viselni magamon
23/N
Vegyél hat liter tejet, tedd két szatyorba és emeld meg :)
viccet félretéve: ezek után vidd haza, csináld meg tejbedarának és edd meg kakaóval/fahéjjal/ízlés szerint, és cselekedj így heti négyszer. Emellett vizsgáltasd ki a pajzsmirigyedet, és nem árt az se, ha kevesebbet stresszelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!