Nem tudok enni, de már nagyon rosszul vagyok?!
A napokban több kérdést is írtam ki ezzel kapcsolatban.
Tiszta seb a szám és nem tudok semmit enni, csak vizet és teákat iszom.
Ez a negyedik nap.
Éjszaka hallucinaltam mar, de szerintem azt csak bebeszeltem magamnak.
De ma reggelre alig tudok megállni a lábamon, remegek és nagyon dobog a szívem.
Már éhséget nem érzek.
Nem javul a helyzeten , tehát szerintem még jó pár napig nem tudok enni, min. 3.
Már fogytam 4kg-t.
Mi lesz velem?
akk menj orvoshoz...
am a szilárd táplálékot aprítsd fel és vidd be pépesen addig is.
De nem tudom.
A nagyon folyékony tejbegrizt sem, semmit.
Voltam már, azt mondta egyek. De nem birok
AZ orvosnak ne azt mondd el, hogy nem tudsz enni, hanem hogy sebes a szád és azzal kezdjen valamit. Ugyanis amíg az nem jön rendbe, addig hiába próbálsz bármit is próbálni, fájni fog.
Amikkel próbálkozhatsz evés terén, azoka zöldséges krémlevesek minimális füszerezéssel és langyosan, és minel gyorsabban lenyelve, hoyg ne legyen "ideje" ingerelni a szájad.
A szájsebekre meg mgpróbálhatsz erös zsályateával öblögetni de ezt is csak langyosan, vagy esetleg sós vízzel (2 dl vizet felforralsz, elkeversz benne 1 teáskanál sót és langyosan használod)
Köszönöm a választ.
Látták, hogy sebes. Azt mondták oblogessek hyperollal meg adtak egy krémet.
Van a nyelvemen egy és a számban kettő afta.
Hátul pedig mivel az aftak miatt úgy ettem, hogy nem ragtam össze teljesen kisebesedett és az orvos szerint megszamlalhatatlan afta van.
Ha nagyobbra nyitom a számát akkor nagyon fáj, mert hozzá ér a fogam.
Még le is fotózták a számát és oda hívtak a többi orvost is..
Hívd ki a mentőket, majd a kórházban táplálnak infúzióval.
Amúgy komolyan, van veled vki? Mert egyedül ha elájulsz, meghal(hat)sz.
Igen van, de szerintem ennyi nap után meg nem foglalkoznak.
Még sosem kaptam infúziót , azzal gondolom nem lakom jól , de elmúlnak ezek a rossz érzések?
Négy nam koplalástól még nem lehetsz rosszul, a rosszullét vagy a sebektöl (gondolom, valamennyi lázad is van) van, vagy mert félsz ilyesmitöl.
Ha elég folyadékot fogyasztasz, akkor pár hét nem-evéstöl sem lesz komolyabb bajod. Ami lényeg, az a foyladékfogyasztás, mert a kiszáradás elég komoly dolog.
A helyedben bemennék az ügyeletre.
Itt most milyen valaszra varsz?
Egyel akarhogy is faj lenyeg, hogy legyen benned valami. Vagy menj orvoshoz. Az a 4 kg leginkabb folyadek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!