Éhes vagyok de nem bírok enni, ha ételre nézek is rosszul vagyok, miért?
Figyelt kérdés
Már kb négy hete áll fenn ez az állapot. Semmit nem bírok enni, magambaerőszakolok pár falatot mert már korog a gyomrom, aztán meg hányingerem van... ez így nem állapot. Ötletek?2016. jan. 2. 11:30
1/4 anonim válasza:
Orvoshoz menj. Több oka lehet, ami vérképből kiderülhet (pl. ionkoncentráció zavar, ami nagyon egyszerűen orvosolható). Inni tudsz eleget? Ha tudsz, próbálj sok levest is enni, időlegesen segíthet (a legjobb az enyhén sós húsleves).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Ha esetleg ez segít még valamit, mostanában fáradékony is vagyok nagyon. 10 órákat is aludtam most szünetben, de nem tudom kipihenni magam. Ma reggel kilenckor keltem, és már ragad le a szemem, olyan vagyok mint egy zombi... és ez így vizsgaidőszakban nem jó. :D
2016. jan. 2. 11:53
3/4 anonim válasza:
Szerelmes vagy?izgulsz vagy ideges vagy valamiért?
4/4 A kérdező kommentje:
Két hete volt életem első szakítása, szóval a szerelmes az most nem igazán... a vizsgák miatt viszont izgulok.. :/ Lehet hogy e miatt van végül is. :s
2016. jan. 2. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!