Végzett dietetikusok, milyen a fősuli, milyen könnyen találtatok munkát? Nem feltétlen gondolok a kórházra, úgy hallottam hogy széleskörű az elhelyezkedés
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 17:13
1/5 anonim válasza:
Én a diploma szerzés évében kaptam munkát....
2/5 A kérdező kommentje:
És azóta is a pályádon vagy? Valóban nagyon alacsony a fizetés?
2017. febr. 11. 21:45
3/5 anonim válasza:
Is-is a pályán vagyok és nem
A fizetés ha kórházban dolgozol akkor kevés mert sem veszélyességi sem ágy melletti pótlék nincs ...
Én évek óta nem dolgozom már kórházban.. nem is mennék vissza pedig dolgoztam ott....
4/5 A kérdező kommentje:
Hallottam hogy nem túl vonzó pálya a kórházban dolgozni. Gondolom akkor magánban csinálod. :) Érdemes mellé egy okj-t is letenni, a későbbiek során pedig ezt mellékállásba magánba csinálni?
2017. febr. 12. 10:47
5/5 anonim válasza:
Kérdés milyen OKj-t akarsz?
Nekem OKj-m van és két diplomám így vagyok fő állás mellett vállalkozó dietetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!