Inzulinrezisztenciások, mivel habarjátok be az ételeiteket ha az épp tejszines kellene legyen? Néhány hasznos tipp? Feltétlen tejszines habarás kellene, és a zsiros főzőtejszin gondolom ugrott.
Nem tudom, milyen ételről van szó és nem vagyok inzulinrezisztens, viszont egypár táplálékcsoportot nem eszem (pl. tejtermékeket sem, kivéve némi sajtot). Elég egyszerű megoldani, ami ételhez olyan dolog kell, amit nem eszem, azt nem eszem. Bizonyos dolgokat pedig helyettesítek mással vagy egyszerűen kihagyom.
Habarni speciel sosem habarok (mindkét alkotórésze tiltólistás nálam), így a konkrét kérdésben pont nem tudok segíteni, bár ha ismerném az ételt, akkor lehet, hogy lenne tippem. A saját, nem inzulinrezisztens esetemben gondolom, kókusztej és kókuszliszt szinten keresgélnék, bár a selymes kesu és az ízes dió is eszembe jutna, ha olyan az étel... Gyümölcslevesnél a kókusztej önmagában is elég lenne nekem, a gyümölcstől eleve oly sűrű lenne a cucc, hogy inkább hígítani kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!