Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj van. Mit tegyek? (többi lent)

Baj van. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az, hogy nagyon szégyenlem enyhe kifejezés, de férfi létemre 52 kiló vagyok a 170 centi magasságommal, vagyis messze alultáplált vagyok.

Ennek az az oka, hogy az elmúlt 3-4 hónapban a munkaviszonyom a munkanélküli és a próbaidős között ingázott (önhibámon kívül) és jóformán a számlákat sem tudtam kifizetni nemhogy ételt vegyek magamnak... ez idő alatt 13 kilót fogytam (65 voltam).

Most van munkahelyem és végre olyan ami normálisnak tűnik, de csak most kezdtem és fizetést majd csak jövő hónap 10.-én kapok és felmerült bennem a kérdés, hogy mégis hogyan fogom túlélni...

Sokszor van, hogy az éhség már konkrétan fájdalmas és mentális zavarokat okoz. 2500-2600 kalóriát kéne bevinnem minden nap, hogy vissza tudjam nyerni a régi alakomat, de ebben az anyagi helyzetben még az életben maradás is szinte lehetetlen.

Tükörbe nem tudnék nézni, ha kölcsön kellene kérjek ismerőstől. Mit tehetnék?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. febr. 9. 10:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ha érdekel, felajánlok 10-20 napi minőségi fehérjeport, az vízzel iható. Akár postán is..
2017. febr. 13. 11:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, de nem fogod elhinni, tegnap pont hozott nekem a legjobb barátom ilyen fehérje készítményt amiben sok a szénhidrát és ez tök jól eltelít :) Már van rizs, kenyér, lencse és fehérjepor :) Már elleszek ;)
2017. febr. 13. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!