Baj van. Mit tegyek? (többi lent)
Sziasztok!
Az, hogy nagyon szégyenlem enyhe kifejezés, de férfi létemre 52 kiló vagyok a 170 centi magasságommal, vagyis messze alultáplált vagyok.
Ennek az az oka, hogy az elmúlt 3-4 hónapban a munkaviszonyom a munkanélküli és a próbaidős között ingázott (önhibámon kívül) és jóformán a számlákat sem tudtam kifizetni nemhogy ételt vegyek magamnak... ez idő alatt 13 kilót fogytam (65 voltam).
Most van munkahelyem és végre olyan ami normálisnak tűnik, de csak most kezdtem és fizetést majd csak jövő hónap 10.-én kapok és felmerült bennem a kérdés, hogy mégis hogyan fogom túlélni...
Sokszor van, hogy az éhség már konkrétan fájdalmas és mentális zavarokat okoz. 2500-2600 kalóriát kéne bevinnem minden nap, hogy vissza tudjam nyerni a régi alakomat, de ebben az anyagi helyzetben még az életben maradás is szinte lehetetlen.
Tükörbe nem tudnék nézni, ha kölcsön kellene kérjek ismerőstől. Mit tehetnék?
Előre is köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!