Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez így kevés egy átlagos napon?

Ez így kevés egy átlagos napon?

Figyelt kérdés
A szüleim azt mondják hogy keveset eszek de szerintem meg nem. Tehát reggelizni nem szoktam. Utána tízóraira eszek egy szendvicset. Majd 12-kor egy almát vagy narancsot vagy vmi gyümölcsöt. Utána 3-kor eszek 1 tányér leves és ma pl. egy fél rántotthúst (de másbol is nem többet) sok zöldséggel. Utána mindig van vmi házi süti abbol meg eszek egyet. Utána 6-kor eszek egy joghurtot meg egy almat vagy ami épp van otthon gyümölcs. És naggyábol ennyi. Szerintetek ez jó és egészséges is?

2017. febr. 7. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy szendviccsel többet eszek, mint te, de nekem is folyton azt mondja anyum, hogy alig eszem. szerintem ez azért nem olyan kevés ami miatt aggódni kellene, és ha ennyit igényelsz akkor miért ennél többet?:)
2017. febr. 7. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kevésnek tűnik a leírás alapján, persze az "egy házi süti" szinte akármennyi kalória lehet, ez nem mértékegység s a zsírosságát sem ismerjük, plusz a testméreteidről, aktivitásodról sincs adat.

A sok zöldség is lehet 10 dkg uborka és 75 dkg sárgarépa is. Bár van, aki jóval többet meg tud enni. Egyszer szívesen megmutatnám másfél kiló zöldborsóval... De gondolom, kevesebb és nem túl cukros zöldségről van szó.

Elég valószínű, hogy túl kevés a fehérje.

2017. febr. 7. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
A fél rántott hús nagyon kevés fehérje. Vacsorázhatnál is, pl. tojást nem láttam az étrendedben, de lehet más fehérjeforrás is és még egy adag zöldség.
2017. febr. 8. 09:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2017. febr. 8. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!