Hogyan néz ki egy nyers vegán átlagos napja?
Nem mindegy, milyen nyersvegán, milyen kalóriaigénnyel s ízléssel... Tipikusan 80/10/10 alapján esznek, de van, aki sokkal zsírosabban.
A tipikus esetben sok gyümölcs van az étrendben, azon alapul a kalóriabevitel. Próbálj meg nyers zöldségből csak 1000 kcal-t betolni (még nekem is nehezen menne, pedig odavagyok a zöldségekért)...
Ehhez még jönnek olajos magvak, zöldségek, miegymás.
Hogy milyenek az ételek, az emberfüggő, van, aki komplikált édességeket, tortákat is szeret enni, s tuti van, akinek a sok gyümölcs bőven elég ilyen szempontból.
Láttam pár nyersvegán pár napját, volt abban mindenféle. A zöldturmixokért ugyebár sokan odavannak (én nem, elrontja a gyümölcs finom ízét a zöldség. az én zöldturmixaimban nincs gyümölcs, igaz, ez az étrendemből is adódik. amúgy nem vagyok még vegán sem, csak vonz a nyersvegán konyha, mert remek dolgok vannak benne).
Ahogy a "normál" emberek között is van, aki mások számára rém unalmasan s egyszerűen eszik s van, aki roppant változatosan s "flancosan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!