Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízókúra? Ötletek? Bármi.

Pafuy kérdése:

Hízókúra? Ötletek? Bármi.

Figyelt kérdés
Tudom, sokan azzal szenvednek hogy leadjanak pár kilót, de nekem viszont azzal gyűlik meg a bajom hogy felszedjek párat.170cm magas és 48kg vagyok így a BMI-m szerint is híznom kell. De sehogy sem megy. Elég sokat eszek, és nem mondanám fogyókúrás ételeknek (töltött káposzta stb...), sportolni nem igazán sportolok,(tesi órán felmentett vagyok egész évre) Esetleg valami ötlet? Hogy mit egyek... Napi hányszor... És bármi amivel hízni tudnék.15/L

2017. febr. 2. 16:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 sajnos az a baj hogy egy betegseg miatt orvosi utasitasra semmifele testmozgast nem vegezhetek :(
2017. febr. 3. 20:10
 12/14 A kérdező kommentje:
De nagyon köszi mindent! :)
2017. febr. 3. 20:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmifele aktiv testmozgast* :DD (futas edzes stb..)
2017. febr. 3. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsoval nagyjabol egyetertek, kiveve a zsiros sajtokkal. Az egyik mondatodban azt irod, hogy nem kell sok zsir, utana meg, hogy a zsiros sajtok kitunöek :D NEM szabad zsirosan etkezni.
2017. febr. 4. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!