Ha választanotok kellene, hogy mivel kenjétek a kenyeretek akkor margarint vagy disznózsírt választanátok? Miért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 13:45
1/12 anonim válasza:
Megenném üresen. :D
Jöhet vaj, libazsír, kacsazsír, de ezt a kettőt ki nem állhatom. :)
2/12 anonim válasza:
én oldalas zsírt szoktam rákenni. Margarint nem szeretem
3/12 anonim válasza:
Első vagyok, ha ér úgy is "megkenni", hogy szalonnából csöpögtetem ki egy nyári szalonnasütés alkalmával, akkor disznózsír. :D
4/12 anonim válasza:
Disznózsírral. A margarint eleve utálom, anyukám szerint olyan, mint a kocsikenőcs :) Emellett nem természetes étel, igazából még ennivalónak sem nevezhető.
7/12 anonim válasza:
Margarint semmiképp s ha általában nem is vagyok vega, nem eszem húst és zsírt, szóval maradjunk a vajnál. Kenyér nélkül, ha lehet, bár néha az is előfordul.
De ha nagyon muszáj, akkor jöhet a disznózsír, kivételesen jó minőségű házi forrásból, mértékkel.
Tudom, hogy a margarin manapság már nincs tele transzzsírral, de iszonyatosan rossz ízű, vizezett, ipari cucc. Nem enném meg.
9/12 anonim válasza:
Disznózsírral, de amúgy nem eszek kenyeret. A zsírbevitelt többnyire olivaolajra, kókuszzsírra és vajra alapozom.
10/12 anonim válasza:
Én akkor is avokadó vagy padlizsán krémet választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!