Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Táplálkozás:$ 12 éves lány...

Táplálkozás:$ 12 éves lány vagyok táplálkozázomról szeretnék kérdezni. (Többi lent)?

Figyelt kérdés

Tehát 12 éves lány vagyok.Kérdés:Reggel még csak-csak de délután főleg estére minden fél órában éhséget érzek és minden fél órában eszek is(általában egy szendvicset).156cm és 43-44kg vagyok, szerintem normális.Csakhogy miért is vagyok folyton éhes?

...Előre is köszönöm válaszaitokat:))Írjatok jósokan:)

2017. jan. 12. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nősz :) A lényeg hogy ne édességet egyél, és akkor sztem nem lesz baj :)
2017. jan. 12. 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) szerencsére nem vagyok túlságosan édesszájú.Inkább eszek gyümölcsöt mint édességet:) írhattok még..:)
2017. jan. 12. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert ilyenkor rengeteg táplálékra van szükség a növéshez,fejlődéshez. Ez teljesen rendben van így. A gyümölcs,zöldség nagyon jó táplálék és egyél húst,tejtermékeket,tojást is eleget. Az izomzat, szövetek épüléséhez fehérjére van szükség.
2017. jan. 12. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves és megèrtő, persze hasznos válaszokat:)
2017. jan. 12. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Esetleg veletek is szokott lenni ilyen?(velem egy idősek...)

Írjarok még:)

2017. jan. 13. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez van szinte mindig már 50 éve és nem vagyok beteg vagy kövér azóta sem. :)
2017. jan. 13. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
:Đ :Đ Akkor jó :Đ
2017. jan. 14. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel. Velem is szokott ilyen lenni. A lenyeg, hogy egeszsegesen etkezz. ;) 15/l
2017. jan. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!