Hogyan hízzak gyorsan?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nagyon vékony, hízni szeretnék. A mellem meg a seggem is kicsi, reménykedem benne hogy a hízástól nagyobb lesz, de kb mindenre szeretnék hízni. Még úgy nyárig. Mit csináljak?2017. jan. 11. 18:50
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy akármennyit eszek nem tudok hízni
2017. jan. 11. 18:51
2/7 anonim válasza:
Szia:)Hát,ha ez genetika,akkor nem fogsz csak az evéstől hízni.Nekem is ez van,pedig itthon a fél hűtőt kieszem😂😂 És a melled és a feneked nagyobb lesz,de ez is genetika,ha újra lefogysz,ugyanolyan normál méretű lesz.Csak ezért ne hízz szerintem:)
3/7 anonim válasza:
Hány kg, cm vagy?
Mivel fejlődésben vagy, még bőven nőhet a melled és a feneked is. Kérdés, miket eszel, van-e elég tápanyag azokban az ételekben, amiket napi szinten eszel. Ilyenekre gondolok, hogy fehérje (húsok, tojás, tejtermékek), vitaminok (az előbbieken kívül zöldség, gyümölcs, máj, olajos magvak), hasznos zsiradék (nem étolaj). Egyél változatosan, és ne csak gabonaféléket meg cukros ételeket.
4/7 anonim válasza:
Lehet,hogy csak te hiszed azt,hogy sokat eszel,valójában meg kevés amit beviszel.
Leírod nagyjából pontosan,hogy egy nap miket,mennyit és hányszor eszel? Szoktál mozogni?
5/7 anonim válasza:
ha éhes vagy egyél és eddzél, ennyi
6/7 A kérdező kommentje:
164 cm 45 kg vagyok:( hát naponta kb 5-ször eszek vagy 4-szer, reggel csak valami könnyűt, de nem mindig reggelizek, tízórainak szendvicset az iskolában, aztán ebédnek is szendvicset eszek az iskolában, amikor hazaérek 2-3 körül megeszem a rendes ebédet, meg este vacsinak általában gabonapelyhet szoktam vagy hot dogot, vagy ilyesmi itthon könnyen elkészíthető dolgokat 😌😌 ja és igen sokat mozgok, meg tavasszal majd futok is
2017. jan. 14. 19:12
7/7 anonim válasza:
nem mozogni, futni, biciklizni, úszni kell
ezektől fogysz
edzeni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!