15/f 161cm és 38kg vagyok ;/ hogyan tudnek hizni? Valamikor annyit eszek mint egy diszno és vmikor meg semmit se. Hogy hizzak gyorsan?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 22:09
1/6 anonim válasza:
Mindig egyél annyit, mint egy disznó.
2/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz normális ütemben táplálkozni akkor először a lelki problémáidat kell rendbe rakni. Az nem megoldás, hogy amikor tudsz enni akkor megterheled a gyomrod, mert hízni akarsz, mert ezzel nagyon megterhelheted az emésztőrendszeredet. Ha nem vagy mélyszegénységben élő, akkor kényesztesd el magad egy kis (vagy nagy) csokival esténként. Ha lefekvés előtt nem sokkal (de nem közvetlenül) eszel az jó, mert akkor az jól rárakódik az emberre, a fogyókúrások nagy bánatára.
3/6 A kérdező kommentje:
de mar volt olyan hogy kiprobaltam h 1honapig tomom magam sok kajaval es nem hiztam egy dekat sem
2016. febr. 25. 22:17
4/6 A kérdező kommentje:
Mi koze van a lelkemhez a kaja? :D
2016. febr. 25. 22:27
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a hormonokkal van probléma. Konzultálj az orvosoddal!
6/6 anonim válasza:
Még nőni fogsz. Nap közben annyit egyél hogy energiád legyen, lefekvés előtti 5-6 órában egyél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!