Hogyan tudnék hízni gyorsan?
Lehet genetika miatt nem hizol es ha heti többször 1-2 órát sportolsz, akkor nehezebb hizni ( nehog félre érts, nem azt mondom, hogy ne sportolj :D )
Szüleid is ilyenek/ilyenek voltak? :)
Öcsi! A sok mozgás minden téren pozitív. Fontos a tudatosság, az ép testben ép lélek elv.! Még változhat a helyzet, fontos, hogy ne búsulj, görcsölj, mert azzal tényleg ártasz magadnak.! Lehetsz még tökéletes testű ember is, bár ne is akarj az lenni, mert ez hülyeség.! Bízz benne, hogy találsz majd egy hölgyet, aki úgy fogad el, amilyen leszel, sőt, neked kell majd vigyáznod, hogy a jól tartás miatt nehogy kövérré válj.! ;) Gyerekkoromban én duci voltam, de megnyúltam, ezért arányossá váltam, pedig nem tettem túl sok mindent ezért, csak az idő, a természetes fejlődés. Egyél és igyál továbbra is eleget, és elég változatosan! Fogyassz bátran hagyományos élelmiszereket: mint az állati zsírok és húsok (liba, kacsa, disznó stb.), halak, tojás, tejtermékek, gombák, különféle (sok) zöldséget-gyümölcsöt, gabonaféléket: előnybe részesítve a teljes kiőrkésűeket, stb., édesítésre leginkább mézet! Csak tiszta, szabványnak megfelelő NaCl sót, de azt is mértékkel, cukrot még óvatosabban! Édesítőszereket kerüld, minden formában! pl. fontos, hogy kerüld a: löttyöket, lónyálakat, azaz a Cola féléket, mű anyagből készített üdítőket, energiaitalokat! Alkoholtartalmúakkal csak óvatosan, Nem mindegy, hogy mit, és az sem, hogy mennyit; inkább a minőség, mint a mennyiség! Dohányzás, és a többi őrültség eszedbe se jusson! Kerüld a: növényi zsírokat - ún. margarinokat, szójatartalmú baromságokat, E-számot tartalmazó ételeket, "szintetikus" gyógyszereket stb.
11 éves korod óta nincs valami lelki probléma a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!