Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudnék (gyorsan) hízni?...

Hogy tudnék (gyorsan) hízni? A sok kajától egyáltalán nem megy.

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem eszem keveset, nem vqgyok bálogatós.

177cm, 55kg vagyok. Édességet sokszor szoktam enni. Az anyagcserém normális.

17/f

Nagyon sokat jelentene pár jó tanács!

2014. júl. 29. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. júl. 29. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyorsan nem fogsz tudni hízni ha ilyen a genetikád. A sok kaja sem segít. Szerintem semmiképp ne kezdj el sok zsíros kaját enni, attól csak az egészséged megy tönkre. Próbálj sportolni, az megnöveli az étvágyat és az izmoktól ,,nagyobbnak", tömörebbnek fog tűnni a tested.

Én lány vagyok 160 cm és 40 kiló. Évekig úgy néztem ki, mint aki beteg, zongorázni lehetett a bordáimon. Pedig mindig is szerettem enni és sokat is eszem. Aztán elkezdtem sportolni és szépen nőttek rám izmok :D Azóta nem látszom olyan soványnak, teljesen arányos alkatom lett, bár ha megnéznénk egy előtte-utána képet, minimum 5-6 kiló különbséget saccolnánk a 2 között, valójában csak 1 kiló jött fel rám.

Esetleg elmehetsz egy konditerembe, ahol az edző tud neked ajánlani edzéstervet kifejezetten nehezen ,,hízós" alkatra.

24/L

2014. júl. 29. 22:36
 3/3 A kérdező kommentje:
értem, akkor sok sportolás. köszi szépen
2014. júl. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!