Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bajom lehet belőle ha nem...

Bajom lehet belőle ha nem eszek kenyeret ezután?

Figyelt kérdés
igazából változtatni szeretnék az étrendemen és nem szeretnék többé kenyeret enni, és kiváncsi lennék, hogy lehet-e valamilyen problémám belőle? bélcsavarodás stb..
2010. máj. 5. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vond meg magadtól a fehér kenyeret!Egyél teljeskiőrlésű lisztből készültet!Sokkal egészségesebb!
2010. máj. 5. 09:21
 2/8 A kérdező kommentje:
én semmilyent nem akarok enni, arra voltam kiváncsi h lehete valamilyen bajom belőle egézségileg?
2010. máj. 5. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

A válasz egyszerű: NEM ! Én 2 évvel ezelőtt tettem le a fehér kenyeret a feketével együtt, a burgonyát a rizzsel együtt, a makarónit a tésztával együtt

Semmi bajom nem volt és nem is lesz, tudod miért ? Mert volt egy felmérés nemrégiben, hogy jópár száz évvel ezelőtt volt egy nemzet, amelynek harcosai meghaladták a 100 éves kort ÁTLAGBAN ! Mára kiderült, hogy azért volt ez, mert egyáltalán nem ettek szénhidrátot. Na jó, zöldséget igen, de más szénhidrátot nem ! És ez komoly

Persze nem kell megszoritani túlságosan az övet, ha érted, de ne hidj el mindent amit hallasz....nem lesz semmi bajod, ha leteszed ezeket a sz*rokat, ezért most egy páran biztos fognak támadni, de felesleges ellenkezni, kedves honfitársak :-) A többségetek el sem tudja képzelni, hogy lehetséges az ilyesmi, de igenis az és hagyjuk a mocskolódást, mert nem fogok én vitatkozni 200 tonnás úriemberekkel, akik szerint " teljes kiörlésű kenyér KELL " - óóó, nehogy elájuljatok xDD

Jól csinálod,kérdező, ha komolyan gondolod ezt és ennyi. :-)

2010. máj. 5. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:

20:18 Tényleg felesleges ezzel vitatkozni, mert full fogyatékos emberekre senki nem pazarolja az időt.:D

Kérdezőnek pedig: Nyugodtan leteheted, a kenyér a legszarabb dolog amit a boltban vehetsz.:)

2010. máj. 6. 02:54
 5/8 anonim ***** válasza:
20:18 te elmebeteg vagy :D
2010. máj. 6. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért is gondolod, hogy elmebeteg volnék ?
2010. máj. 6. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
13:36 Lehet azért gondolja, mert az vagy.:D
2010. máj. 7. 06:35
 8/8 anonim ***** válasza:
06:35 és tényleg :D Egyébként nem mondták,már 13:36,hogy az előadás módod kicsit gáz?:) Na ezért és még sok másért :)
2010. máj. 7. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!