Bajom lehet belőle ha nem eszek kenyeret ezután?
A válasz egyszerű: NEM ! Én 2 évvel ezelőtt tettem le a fehér kenyeret a feketével együtt, a burgonyát a rizzsel együtt, a makarónit a tésztával együtt
Semmi bajom nem volt és nem is lesz, tudod miért ? Mert volt egy felmérés nemrégiben, hogy jópár száz évvel ezelőtt volt egy nemzet, amelynek harcosai meghaladták a 100 éves kort ÁTLAGBAN ! Mára kiderült, hogy azért volt ez, mert egyáltalán nem ettek szénhidrátot. Na jó, zöldséget igen, de más szénhidrátot nem ! És ez komoly
Persze nem kell megszoritani túlságosan az övet, ha érted, de ne hidj el mindent amit hallasz....nem lesz semmi bajod, ha leteszed ezeket a sz*rokat, ezért most egy páran biztos fognak támadni, de felesleges ellenkezni, kedves honfitársak :-) A többségetek el sem tudja képzelni, hogy lehetséges az ilyesmi, de igenis az és hagyjuk a mocskolódást, mert nem fogok én vitatkozni 200 tonnás úriemberekkel, akik szerint " teljes kiörlésű kenyér KELL " - óóó, nehogy elájuljatok xDD
Jól csinálod,kérdező, ha komolyan gondolod ezt és ennyi. :-)
20:18 Tényleg felesleges ezzel vitatkozni, mert full fogyatékos emberekre senki nem pazarolja az időt.:D
Kérdezőnek pedig: Nyugodtan leteheted, a kenyér a legszarabb dolog amit a boltban vehetsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!