Milyen kenyeret ehet az, aki allergiás a búza- és rozslisztre? /Nem lisztérzékenység! /
Köszönöm a gyors válaszokat!
Amin gondolkodom: láttam már én is gluténmentes kenyeret, de sajnos azt nem engedhetem meg magamnak, mert őrült drága :S
Kukoricakenyeret vettem a Lipóti pékségben, ezzel megnyugodtam... aztán idehaza megnéztem, miből is készül, és kiderült, hogy bizony sajnos ebben is van búzaliszt, így ez is kilőve.
A bioboltban azt mondták, hogy van olyan tönkölykenyér, amit ehetnék. Szerintetek ez igaz lehet? Hiszen a tönköly is búza.
Ha itthon szeretnék sütni kenyeret, lehetne a búzalisztet 1:1 arányban rizsliszttel vagy kukoricaliszttel helyettesíteni? (ezek mennyivel másabbak árban, mint a búzaliszt?)
Otthoni kenyérsütés. Lehet hogy behozná az árát.
Gondolom dietetikus tud segíteni a lisztek kérdésében és még lehet hogy elk. módot is tud ajánlani vagy azt hogy hol találsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!