Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetnek az alábbiak lisztérzé...

Lehetnek az alábbiak lisztérzékenység tünetei?

Figyelt kérdés
Általában akkor jön rám valami irtózatos hasmenés, ha lisztből készült dolgokat eszem. Egyre sűrűbben kell mennem wc-re, iszonyatosan csikar a belem és nagyon kevés mennyiségű, híg a széklet. Már elmentem laborba szeptember végén vérvételre, azóta sincs meg az eredmény. 2-3 hónapot ülnek rajta, én meg már teljesen depressziós vagyok, mert már 1 éve nincs normális székletem. Ha diétázom, akkor általában rendben vagyok, de nem bírom sokáig a diétát és néha megszegem. Azóta teljesen életkedvtelen vagyok, mióta nem ehetek olyan jókat, mint régen, mert ha eszek egy hamburgert vagy pizzát, akkor utána szörnyű hasmenések sokasága tör rám. Ez életem végéig így fog maradni, és soha nem ehetek már lisztből készült ételeket? Én ezt nem bírnám ki.
2010. nov. 21. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
elmész orvoshoz, és az elküld egy allergiavizsgálatra.
2010. nov. 22. 05:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha lisztallergia, évek alatt elmúlhat. Lisztérzékenység soha.
2010. nov. 22. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Most találtam meg a kérdésed és érdekelne, hogy kiderült-e mi volt a bajod?Nekem ugyanezek a tünetem már 1 hónapja és félek, hogy lisztérzékeny vagyok. Nem a betegséggel van a bajom, inkább a kivizsgálástól félek. Téged hogy vizsgáltak meg?

2011. szept. 24. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!