Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet, hogy túl sok kávét ittam?

Lehet, hogy túl sok kávét ittam?

Figyelt kérdés

Mostanában nem tudok aludni és mikor reggel felkelek kegyetlenül vagyok ezért pár napja kávézom. Ma viszont megittam egyedül egy egész adagot (amennyi a kotyogósból kifő) és nem nagyon ettem (az első adagot éhgyomorra ittam) most meg remeg a lábam meg olyan mintha a gyomrom is remegne. És fázom, de ki vagyok pirulva és forró az arcom...

17/l

2017. jan. 11. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű felment a vérnyomásod, reggelizz, utána igyál, vagy reggel éhgyomorra és nem sokkal utána idd meg a kávét,, és kisebb adagot, ha úgy érzed kell még, akkor igyál megint, de ne sokat :) Én 16 éves korom óta kvzom, és most értem el arra szintre, hogy nem vagyok rosszul, ha két nagy kvt megiszom és nem eszek semmit 2-3 óráig, de ez az életvitelemből adódik, nem ajánlom senkinek, hogy így csinálja!
2017. jan. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!