Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tul sok kavet ittam. Nincs...

Tul sok kavet ittam. Nincs erre valami ami elulaszja?

Figyelt kérdés
Nagyonszarul vagyok mar hánytam is meg minden tudtok valamit?

2015. júl. 28. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
főtt rizs üresen és feküdj le, ha megteheted, a nyugalom jó
2015. júl. 28. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Igyál forralt tejet, igen-igen langyosan. Ne legyen hűtő-hideg, de meleg sem, mert az nem nyugtatja a bélbolyhokat!
2015. júl. 28. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Es igyal sok folyadekot mert a kave vizhajto!
2015. júl. 28. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Én annyira rászoktam a kávéra hogy egy igen erős fajta sem tud kifogni rajtam bár érzem a hatását de ennyire pocsékul nem voltam amikor túlzásba estem. Én amikor éreztem a gyomromban hogy ez sok volt meg kezdtem jobban pörögni a szokásosnál, egyik kolléganőm tanácsára megittam 1 óra alatt másfél liter vizet ami hígította a kávét bennem. Fél liter után már jobban lettem, igaz sokat szaladtam ki wc-zni mert a kávé vízhajtó hatású és persze kávé után kell is vizet fogyasztani mert elé sokat von el a szervezettől. Komolyabb kávézókban i adnak a kávé mellé egy pohár vizet hogy azzal az elvont folyadékot pótolják és híguljon egy picit a kávé.
2015. júl. 28. 09:11
 5/10 No.01 válasza:
igyál sört :)
2015. júl. 28. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Azt gondoljuk hogy nagyonszarul(egybe) vagy. De az hogy "elulaszja" az mi? No meg a "meg minden" az azt jelenti hogy össze fostad magad?
2015. júl. 28. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Mennyi az a túl sok?
2015. júl. 28. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, mert a hányástól és a sok kávétól úgy kiszáradsz hogy teljesen felborulhat a sejtek vízháztartása, kórházba is kerülhetsz.
2015. júl. 28. 10:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat megfogadtam azokat amiket módumban áll egy vendégségben megcsinálni.Egyebkent mar bocs h egybeirtam de ilyenkor nem az ilyenek a legfontosabbak. Es megegyszer koszonom szepen :)
2015. júl. 28. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Kávé mellé pohár víz, ja.

Hát ha csak annyit fog kihajtani, amennyit mellé adnak, akkor az olyan minimális, hogy nem fog hiányozni senki szervezetéből, ha nem issza meg.

2015. júl. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!