Tul sok kavet ittam. Nincs erre valami ami elulaszja?
Figyelt kérdés
Nagyonszarul vagyok mar hánytam is meg minden tudtok valamit?2015. júl. 28. 08:28
1/10 anonim válasza:
főtt rizs üresen és feküdj le, ha megteheted, a nyugalom jó
2/10 anonim válasza:
Igyál forralt tejet, igen-igen langyosan. Ne legyen hűtő-hideg, de meleg sem, mert az nem nyugtatja a bélbolyhokat!
3/10 anonim válasza:
Es igyal sok folyadekot mert a kave vizhajto!
4/10 anonim válasza:
Én annyira rászoktam a kávéra hogy egy igen erős fajta sem tud kifogni rajtam bár érzem a hatását de ennyire pocsékul nem voltam amikor túlzásba estem. Én amikor éreztem a gyomromban hogy ez sok volt meg kezdtem jobban pörögni a szokásosnál, egyik kolléganőm tanácsára megittam 1 óra alatt másfél liter vizet ami hígította a kávét bennem. Fél liter után már jobban lettem, igaz sokat szaladtam ki wc-zni mert a kávé vízhajtó hatású és persze kávé után kell is vizet fogyasztani mert elé sokat von el a szervezettől. Komolyabb kávézókban i adnak a kávé mellé egy pohár vizet hogy azzal az elvont folyadékot pótolják és híguljon egy picit a kávé.
6/10 anonim válasza:
Azt gondoljuk hogy nagyonszarul(egybe) vagy. De az hogy "elulaszja" az mi? No meg a "meg minden" az azt jelenti hogy össze fostad magad?
8/10 anonim válasza:
Igyál sokat, mert a hányástól és a sok kávétól úgy kiszáradsz hogy teljesen felborulhat a sejtek vízháztartása, kórházba is kerülhetsz.
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat megfogadtam azokat amiket módumban áll egy vendégségben megcsinálni.Egyebkent mar bocs h egybeirtam de ilyenkor nem az ilyenek a legfontosabbak. Es megegyszer koszonom szepen :)
2015. júl. 28. 15:08
10/10 anonim válasza:
Kávé mellé pohár víz, ja.
Hát ha csak annyit fog kihajtani, amennyit mellé adnak, akkor az olyan minimális, hogy nem fog hiányozni senki szervezetéből, ha nem issza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!