Tanácsot szeretnék kérni! Mit csinaljak?
Ennyire túlsúlyosan eleve nem kéne belevágnotok, ahogy én tudom, mert nem csak a teherbeesést nehezíti, hanem a baba egészségére is kihathat. Bár nem írtad, hogy hány cm vagy, de 120 kg még 180 cm mellé is nagyon sok.
A fogyáshoz én azt tudom tanácsolni, hogy semmiképp ne a mennyiségből vegyél vissza, hanem a minőségi, egészséges ételeket egyél. Sajnos ez nem olcsó, de az éhezésnek csak rossz vége lehet. Ha csak a fehér kenyeret/tésztákat elhagyod és cukor helyett váltasz pl. eritritre, már azt meg fogod érezni szerintem pár hónap alatt.
Nagyon sok jó tanácsot olvashatsz fogyáshoz az oldalon, bár sajnos rosszakat is.
Nincs mit. Szerintem a lényeg, hogy tényleg nem szabad semmiről lemondani, mert különben azt veszed észre, hogy nem bírod tovább, megrohamozod a boltot és ha egyszer már megszegted a szabályokat, akkor nincs megállás. Biztos van olyan ember, akinél belefér havonta egyszer-kétszer egy kis bűnözés, sajnos én nem ilyen vagyok, velem ilyenkor elszalad a ló.
Bár nekem nem túlsúlyproblémám van, hanem egyéb egészségügyi okok miatt kell diétáznom, tudom hogy milyen nehéz megkívánni valamit és nem hozzájutni.
De rengeteg egészségesebb alternatíva van mindenre. Pl. egy gofrit házilag összedobni tojásból, zabpehelylisztből cukormentes öntettel együtt (eritrittel) nem több 20 percnél és sokkal finomabb is mint a bolti.
Egyedül nem megy. Esetleg nézz itt körül, biztosan találsz valamilyen szakértőt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!