Tudnátok valami tanácsot adni, hogy mit csináljak ameddig el nem tudom kezdeni a gyógyszer \kúp használatát?
Figyelt kérdés
Szombaton viszketésre,nem normális folyas ,érzékeny nemi szervekre lettem figyelmes.Hétfőn elmentem nőgyógyászhoz ,megvizsgált,gyulladás es gomba.felirt egy olyan huvelykupot amit 10napig kell hasznalni es a patikában készítik el es egy két darabos szajon at használatos gyógyszert .a problemam az hogy a doktor is azt mondta es én is gondoltam hogy most nemtudom elkezdeni a kurat ,muvel 30.a korul megfog jonni.mivel csak utanna tudom elkezdeni most is szenvedek . Nagyon kellemetlen igy,a viszketés sem jo érzés .tudom hogy a gyógyszerek lennenek a legjobbak de nemtudnatok ajánlani valamit ami addig legalabb enyhíteni a tüneteket ?2016. okt. 25. 06:38
1/5 anonim válasza:
Nekem azt szokta mondani a dokim, hogy kezdjem el, ha megjön szünet és utána folytassam, ha az első nap meg az utolsók nem intenzívek akkor estére akkor is feltehetem ugyanúgy hatni fog.
2/5 anonim válasza:
Cickafarkfüves ülőfürdő, minden női panaszra jó, fertőzésektől a sima mensi panaszokig.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat ,az cickafarkfuveset kifogok próbálni .
Azert sem akarom elotte mert 6-7napos a menstruaciom ,igy azért eleg sok idore felbehagynam.
2016. okt. 25. 18:45
4/5 anonim válasza:
Úgy szoktam mint az első.7-10 napos a menzeszem.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Vegyél Canesten kenőcsöt, az nagyon jó a viszketésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!