Tudnátok segíteni? Mikor kezdjem el a gyógyszer használatát?
Voltam a héten nőgyógyásznál,gombát állapított meg.Pimafucin hüvelykúpot írt fel.Voltam 5 gyógyszertárban is,de sehol nem kaptam,mert már nem gyártják ezt a gyógyszert.Helyette Canesten hüvelykúpot ajánlottak.Meg is vettem,mert valami szükségem van.Hallottam már róla,hogy annyira nem hatásos gomba ellen,évekkel ezelőtt használtam is már talán,de úgy voltam vele egy próbát megér.
Viszont a gond az,hogy fogamzásgátlót szedek,még 2 szem van hátra,utána pedig megjön a menzeszem.Tehát nem tudom mikor kezdjem el használni a kúpot,még menzesz előtt,vagy inkább utána?A probléma benne az,hogy ma este nem tudnám elkezdeni használni,csak holnap este,és vasárnap este,hétfőn pedig ha megjön,a 3.szemet már nem tudom elhasználni.Gondolkoztam,hogy ha egymás utáni 3 nap használom,hatásosabb lenne mintha menzesz előtt és után.
Szerintetek hogyan használjam?Hogy jobb?
Menstruációm nem szeretném eltolni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!