Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Holnap szeretnék suliba...

Holnap szeretnék suliba menni, de egy kicsit még beteg vagyok. Kérhetnék tanácsot, hogy mit csináljak? Fontos! (Többet lent olvashatsz. )

Figyelt kérdés

Hétvégén rajtam is kijött ez a vírus (láz, hasmenés, gyomorbántalmak), és tegnap meg ma itthon voltam. Már jobban vagyok, de azért voltam már egészségesebb is, szóval kicsattanónak még nem mondanám magam.

Viszont már múlt héten sem voltam suliban, mert kórházban voltam (semmi extra, és már nagyon-nagyon szeretnék. Meg kellene is, meg el kell intéznem pár dolgot.

Kérlek, adnátok egy-két tanácsot, hogy hogy vészeljem át ezt a három napot? Vagy esetleg a holnapot? Pl. valamilyen gondolat, tea, ilyesmi.

Nagyon megköszönném!!!!

2014. jan. 28. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj, miért voltál kórházban?
2014. jan. 28. 16:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyakran ájultam el, és kb. már mindenhol.
2014. jan. 28. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit még beteg vagy, akkor maradj otthon, egyél reszelt almát, diétázz, igyál kamilla teát, vagy borsosmenta teát, mindkettő jó a gyomornak.
2014. jan. 28. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Már mindegyik megvolt. :)

Köszi!

De nagyon szeretnék bemenni.

2014. jan. 28. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj suliba, kórházból szedhetted be a rota vírust. Ne fertozz tovább.
2014. jan. 28. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben, itthon maradok.

Köszönöm a válaszadóknak! :)

2014. jan. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!