Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Súlytartáshoz ez jó volt így ma?

Súlytartáshoz ez jó volt így ma?

Figyelt kérdés

Most már nem fogyózok,csak szinten tartok.Ez belefér?

Mai kaja :

-rántott csirkemell,hagymás krumpli,dinsztelt káposzta

( + kenyér )

- tejfölös,citromos gombaleves

-1 rúd diós bejgli

-1 liter tej

- 1 fehércsokis-kókuszos Boci szelet

- 2 szendvics

(vaj,pick szalámi,sajt,salátalevél,paprika,majonéz)

- 3 liter ásványvíz.

28/L

2016. dec. 18. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
tEHÁT:
2016. dec. 19. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
A SZÉNHIDRÁTOT NAGYON LE KÉNE CSÖKKENTENED
2016. dec. 19. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem csak a súlyod miatt,de így könnyen belefuthatsz egy cukorbetegségbe, ráadásul így elég hamar újra hízni fogsz.
2016. dec. 19. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs,de ki-ki dobott a gép,azért lett szagatott.
2016. dec. 19. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

A tegnapi napod már jóval szolidabbnak tűnik, na ettől én is éhes lennék... Bár rám a szénhidrát eleve ilyen hatású. Ifjan volt olyan reggelim, hogy fél kiló kenyér egy liter tejjel, de azért még ennem kellett hozzá zsírt és zöldséget, hogy laktasson is... Ez azért nem volt mindennapos, de tudtam enni, az biztos. Ma is tudok :(

Szerintem is túl sok a szénhidrát, bár aki jól bírja és elhasználja, s jó forrásból viszi be (ez itt annyira nem igaz), annak akármennyi jó lehet. A legtöbb nagyon aktív ember (mondjuk 5000 kcal/nap kalóriaigénnyel) nem kevés szénhidrátot eszik... Még azok is meg szokták emelni ilyenkor, akik amúgy zsírra alapoznak, legalábbis akikről én tudok. De kenyér és cukros keksz, tej és alig más... Ez nem hangzik olyan jól.

2016. dec. 20. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!