Milyen nyers zöldségfélét fogyasztatok?
A gyomrom nem a legegészségesebb és nem bírom valami jól a gyümölcsöket, sajnos. De végre itt a tavasz, s elhatároztam, hogy nem kínlódom tovább a gyümölcsökkel, hanem rátérek a zöldségekre. Milyen nyers zöldségféléket fogyasztatok? Én főleg salátát, karalábét, sárgarépát szoktam enni. Mit ehetnék még, ami nyersen is finom, sok vitamin vagy egyéb tápanyag található benne és a gyomornak is könnyű?
Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Hasonló cipőben jártam, mint te. Szinte minden nyers gyümölcstől, zöldségtől égett a gyomrom, puffadtam, pedig nagyon kívántam és jól is esett. 2 hónapja vettem egy port a gyógyszertárban, amely szabályozza a ph-t. Nem bíztam benne, de használ... mindent ehetek, karalábét, uborkát, répát, narancsot, almát. nem okoznak problémát. Persze óvatoskodom még mindig, mert félek a következményektől, tehát a mérték megvan, de bátrabban fogyasztom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!