A sütőtök előtt bevezetésként továbbra is zöldségfélét adjak neki vagy lehet gyümit is? Bórsófőzit mikortól ehetnek a babák?
Ma lesz 3. napja hogy a sütőtököt adom a babámnak,de igazából eddig csak szoktattam hozzá ma kap belőle nagyobb mennyiséget.Almát akartam adni neki előtte,csak az fordult meg a fejemben hogy nem e inkább lenne jobb ha zöldséggel folytatnám?Pl. borsófőzelékkel vagy finomfőzivel vagy paradicsomos burgonyával.Vagy mégis csak az alma illene jobban hozzá mivel édesebb?Hogy csináljam adnátok tanácsot?
Ja és ma elfogy a sütőtökünk akkor holnap a ma megkóstoltatott "új ízből" adjak neki nagy/obb adagot?Áhh már belekavarodtam teljesen.Segítenétek?
Egy új étel bevezetésére gondoltam.Még almapürét sem kapott azért kérdeztem.Értitek mire akarok kilyukadni?
Amúgy köszi a válaszokat.
Akkor melyiket vezessem be a tök előtt?
Rendben van adok almát neki:-)
Amúgy el sem hiszed én is azt készítettem be mellé.
És akkor alma után jöhet a banán?Te hogyan csináltad?
Csak azért kérdezem mert nekem olyan furcsa ezek a "kutyulások".Nem lesz gond ha pl.adok almát utána bevezetem alma előtt pár kanál borsófőzelék?Ez olyan hülye ízvilág igy nem?Jó hát ha mindegy akkor nem csinálok belőle ügyet csak nekem "gáz" ez így.
És köszi a válaszod!!
Igen most kóstoltatok és csak ebédre kap ilyesmit.
Holnap szerinted akkor már adhatok nagyobb mennyiségű almát?
És köszi neked is a választ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!