Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ajánlanátok alap mozgáskúltúra...

Ajánlanátok alap mozgáskúltúra mellé, hatékony fogyókúrás szereket?

Figyelt kérdés
24F , depresszió miatt 76kg-ról, 113-ra híztam sajnos. Nagyon ritkán van időm sportolni.

2016. nov. 20. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az ézkezés a legfontosabb! Felesleges őrölt összegeket kiadni fogyókúrás szerekre,amik csodát ígérnek.Minimalizáld a szénhidrát bevitelt,az is teljes kiőrlésű vagy zab legyen, az étkezésed alapja zöldség legyen, sovány hússal,hallal. És vegyél a patikában króm tablettát - Bio-Króm.
2016. nov. 20. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja, és sok segítséget kapsz egy paleolit táplálkozással foglalkozó oldalon.
2016. nov. 20. 21:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszi. Tudom csak az a baj , hogy kitagult nagyon a gyomrom. Keveset eszek de sokszor. Vagy sokat 2x.
2016. nov. 20. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Kevset sokszor és olyanokat egyél,amikben sok a rost. Ezek eltelítenek,de nem emészhetőek,tehát nem hízlalnak.
2016. nov. 20. 21:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszi. Ezeket tudom, zoldseget zoldseggel vagy sovany hussal eszek. Vagy tejet tejjel.
2016. nov. 20. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:

A gyomortágulásban személy szerint nem hiszek, s akkor hogyan tudsz sokszor keveset enni? Én 1200 kcal alatt képtelen vagyok jóllakni, de hogy ez térfogatra picike mennyiség vagy hatalmas, az teljesen mindegy. Az ilyen típusúaknak kevésszer kell enniük és sokat. Ezzel nincs gond, az összbevitel az igazán fontos.

Sokaknak bejön a szénhidrátcsökkentés, de nem mindenkinek s változó, kinek mi a megfelelő szint, 5 és 1000 gramm között van minden... Ha a szénhidrát az energiát adó makrotápanyagod (s nem a zsír), akkor az igényeknek megfelelően kell belőni. A te súlyoddal bizonyára nem kell nagyon kevés kalóriát enned fogyáskor sem, főleg, ha magas vagy és/vagy izom is akad azért rajtad.

A ritka sport is jobb, mint a semmi, ha hétvégén edzel vagy gyors tempóban sétálsz napi valahány percet, az is valami.

Csodaszerek nincsenek, neked jó étrend és szilárd elhatározás kell.

2016. nov. 20. 22:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt de ezzel nem ertek egyet (tapasztalataim alapjan) , hogy a gyomor nem tud tagulni. Ezt a cm/kormeret miatt is mondom (persze ennek a java zsirlerakodas) , de regen megettem egy merokanal rizst, 1 zselet hussal ugy jol laktam, hogy nem ettem keso estig. Na most ez ugy nez ki, hogy ezt megeszem (barmilyen korettel) , 2 ora mulva ennem kell mert szo szerint hanyingerem lesz az ehsegtol.

Kompenzalom ku**a sok folyadek bevitellel/gyumolccsel. De ugyan ugy atmegy rajtam (szilardan, illetve vizelet formaban) es megint kong a gyomron.

Igyekszem hidd/higgyetek el, mert nem jo erzes eppen , mikor talalkozok regi ismerosokkel a letaglozo kerdes; "ez tenyleg te vagy?"

2016. nov. 20. 22:52
 8/12 A kérdező kommentje:
A sport reszet ido hiany mellett azert sem tudom novelni, mert a labaim pl es a derekam eszmeletlenul szoktak fajni. (Hasra hiztam csak. Es eros a csontozatom, sosem volt toresem pedig estem keltem mindig is.) A terdkalacsom mogotti hajlat neha fel is puffadt.
2016. nov. 20. 22:57
 9/12 anonim ***** válasza:
A sok gyümölcs sem jó! Az is tele van cukorral(szénhidráttal). A szervezetnek van egy olyan képessége,hogy a csökkent szénhidrátbevitel melletti energiafogyasztást (több mozgás) úgy pótolja,hogy elkezdi a testben felrakódott zsírt szénhidráttá alakítani és elégetni. Fogyókúránál ezért fontos a szénhidrátbevitel drasztukus csökkentése. Ha fájnak a lábaid,akkor ne fuss, csak sétál,de még jobb a kerékpározás (akár szobabicikli is). Az ilyen jellegű mozgás égeti a kalóriákat,de a lábat,térdet nem terheli meg. Pl. térdműtét után a gyógytorna és az úszás mellett ez az első sport,ami végezhető.
2016. nov. 21. 08:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönömm a válaszokat. Lenyomok szerintem egy heti tojás diétát , hogy úgy mennyi megy le, az már más kérdés.
2016. nov. 21. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!