Ha az anyagcserémet lelassítom akkor fogok tudni hízni? (többi lent)
A vörös húsok démonizálásával nem értek egyet, normális mennyiségben, zöldségekkel együtt semmilyen rossz hatásuk nincs, a bennük lévő tápanyagok ugyanolyan hasznosak, mint a többi húsban lévők.
A kávéról megoszlanak a vélemények, vannak pozitív és negatív hatásai is, de a te szempontodból lényegtelen, mert hízni nem lehet vele, hacsak nem sok cukorral iszod.
A többi felsorolt étel/ital nagyon egészségtelen. Ne akarj velük hízni, ha fontos számodra az egészséged. Inkább egyél tápanyagdús, természetes ételeket, mint szemetet.
Én sem tudok hízni, de inkább vagyok egészségesen sovány, mint hogy emésztési problémáim és különféle betegségeim legyenek a cukortól, liszttől, étolajtól és társaitól.
Nehéz lelassítani az anyagcserét. Koplalással lehet igazán, no de ha többletben eszel, akkor egy idő után visszaáll (nekem azonnal begyorsul többletben és sokszoros kalória mellett sem hízom észrevehetően. az emberek egy kis része ilyen).
Tömegelj normálisan, azzal nem tud mit tenni a zsírtól irtózó test sem :D S egyél, amennyit kell. Ezzel van baj, nem tudsz eleget enni? Egyél zsírosabban vagy mást vagy többször vagy kevesebbszer, tapasztald ki, neked hogy megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!