Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lassíthatnám az anyagcs...

Hogyan lassíthatnám az anyagcserémet?

Figyelt kérdés
ha eszek valamit utána fél órával már wc-re kell mennem a székletem általában híg gondolom én a gyors anyagcsere miatt az hogy hányszor járok wc-re egy nap az arányos azzal hogy menyit eszem egy nap szeretném valahogy le lassítani a folyamatot mert edzek és így nem hízok semmit
2013. okt. 20. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz...
2013. okt. 21. 00:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik a gyomorban lévő kis "bolyhokkal" van a baj.Ha bírod akkor étkezés előtt ehetsz egy kis élesztőt nyersen ami segíti a gyomor tisztán tartását valamint nem kell étkezés után fél órával a wc-re menni. A hasmenés szerű állapotra egy régi recept:sárgarépát lereszelni és összekeverni citromlével és cukorral azt nyersen elfogyasztani.Nálunk kétszeri alkalom után rendeződött a híg széklet.Mindennap ugyanabban az időben wc-re menni székletürítés címen és a szervezeted rá fog állni,hogy az inger a megszokott időben érkezzen. Mióta tart nálad a gyors anyagcsere?
2013. okt. 21. 03:12
 3/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez nem gyors anyagcsere, hanem étel intolerancia.

Menj orvoshoz!

2013. okt. 21. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!