Lányok, mi a véleményetek az étrendemről? Férfias? F
Nem tudom, hány kiló vagy, de szerintem túlzásba viszed a fehérjebevitelt. Ennyi szerintem egy testépítőnek is sok.
Szerintem sincs olyan, hogy "férfias étrend". Én is szeretem a húst, mégsem érzem magamat férfiasnak, mivel nő vagyok.
Tipikus gyúrós kaja, mert hízni akar a kiscsávó.
Azt hiszi, hogy a (majdani) 100 kilója, meg a felpumpált, semmire sem jó izmai használhatóak lesznek valamire.
Nincsenek felpumpált izmok, csak mondom.
Kérdező, nincs férfias étrend szerintem. Ez tipikus ötlettelen gyúrós étrend, bár az egyhangúsággal nincs baj, mert amúgy szépen össze van rakva, ezzel ellehetsz akármeddig, ha nem unod. DE ha csak nem vagy igazán nagy, izmos, esetleg kokszoló emberke, akkor nagyon sok a fehérje. Olvasgatok pár éve a testépítésben, ott akadnak kigyúrt naturálok, na ők ennyi fehérjét közel sem esznek s tudják, semmi értelme.
Mondom, ha extrém speciális az eseted, akkor lehet, hogy nem vészes, de normál esetben iszonyúan túlzás, talán már egészségtelen is. Egy szálkásan 100 kilós embernek tuti nem kell ennyi naturálban s itt most csak a csirkére és a fehérjére gondolok, pedig azért a többiből is jön.
Amúgy ha lenne neme az étkezésnek, akkor a csirke inkább nőies, ahogy a többi is :D De ez tényleg értelmetlen. Mindegy, nő vagy férfi eszi a csirkét, megfelelő feltételek esetén ugyanúgy izom lesz egy kis részéből, a többiből pedig a testi folyamatok profitálnak, egy része glükóz lesz, esetleg eltárolódik, mert fölösben van...
A kalóriamennyiséget nem számolom ki, de minek is? Nem tudhatom, neked mennyi kell. Gondolom, látod, zsírosodsz vagy izmosodsz s a megfelelő mennyiséget tolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!