Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudok hízni, mit tegyek?

Nem tudok hízni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
már mindent megpróbáltam pedig, rendesen eszem,sportolok,fehérjeturmix,dokinál is voltam,azt mondta semmi bajom, ilyen vok és kész,örüljek neki,kaptam sörélesztő tablettát.semmi.én viszont érzem hogy nem jó ez így,híznom kellene mégsem megy,már nem tudok mit kipróbálni.javaslat?24/L ja és 167cm/45kg
2010. ápr. 23. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
endokrinológushoz kell menni és megnézeti a pajzsmirigyedet
2010. ápr. 23. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
McDonald's de komolyan mondom.Tényleg nem vicc.
2010. ápr. 23. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgálatokat végzett az orvos?
2010. ápr. 24. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Mc Donalds-ot próbáltam.semmi.

vérvizsgálatom volt,mindenféle hormonális dolgkat néztek, bél és gyomortükrözés,megnézték a vesémet,allergiatesztem is volt bár az nem tudom miért.nem vagyok semmire allergiás.még pszichés vizsgálatom is volt,azon kívül hogy tök magas az iq-m semmi mást nem találtak,szal teljesen normális vok állítólag:)csináltak koponya ct-t is ott valami az agy hátsó részén található szarvakról beszéltek ahol magas vmi ingerencia vagy micsoda átvitele,de azt mondták ez semmit nem jelent.hát ennyi...semmi bajom,csak nem tudok hízni egyébként makk egészséges vagyok.utoljára megfázva is vagy 5 éve voltam

2010. ápr. 24. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerencsés vagy.
2010. máj. 2. 21:52
 6/6 anonim válasza:

Ugyanez a problémám... Ha van jó ötlet, én is várnám! McDonald's tényleg semmit nem segít.

163cm/40kg

2010. jún. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!