Ez normális ebédadag egy 16 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Két levesmerőnyi káposztaleves lé és 3 evőkanál paprikáskrumpli.
Szerintem normális adag, de leszóltak itthon, hogy omg de keveset eszek. Így kíváncsi vagyok kívülállók véleményére
2016. aug. 29. 13:12
1/9 anonim válasza:
Tehát sima lé és három falat paprikás krumpli? Nem, ez nem egy normál adag, sokkal kevesebb.
2/9 anonim válasza:
En 17 eves vagyok es 40 kilo megis kb 5x ennyit eszek ebedre... meg meg ezenkivul 2-3x kajalok, de akkor sem ennyit, joval tobbet.
4/9 anonim válasza:
Ez nagyon kevés. Gyakorlatilag a semmivel egyelő. A levesed csak lé, nem étel, az a három falat paprikás krumpli meg egy óvodásnak is kevés lenne.
5/9 anonim válasza:
Amiből és amennyi jól esik neked éppen, kérdező.
A fenti 17 évesnek meg vélhetőleg nagyon gyenge a belei tápanyagfelszívó képessége, ezért sáska az étvágya, nem csak mert kamasz korú.
6/9 anonim válasza:
Még annyit, ez nem azt jelenti, hogy bármit lehet enni, amit megkíván az ember, mert ugye a cigit is meg lehet kívánni, mégse egészséges. Hanem egészséges ételek közül.
Az élvezeti cikkekről meg ha nehezen mond le az ember, akkor legalábbis mértékkel kellene. De a kérdésedből kiindulva, mivel az nem káros anyagokról szól, arra értettem, hogy amiből és amennyit jól esik.
7/9 anonim válasza:
Ez egy második vacsorának lefekvés előtt esetleg jó ilyen korban.
8/9 anonim válasza:
3 szedőkanál paprikás krumpli talán normális lenne, kb. annyit toltam be ma ebédre. 3 evőkanál az mi? Annyi marad a fazék ajlán...
9/9 anonim válasza:
A húszszorosa talán már lenne valahol. Ez konkrétan semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!