174 cm 68 kg normalis? Lany vagyok.
A számok nem sokat mondanak... Legalábbis ezek. A testzsírszázalék informatívabb, de még inkább az, ahogy kinézel, csak azt nem tudod konkrétan leírni.
De az nem fontos, hogy mennyit nyomsz, ha jól nézel ki.
Nekem ez valamelyest izmosan normálisnak tűnik :) De ez ízlés s a súlyeloszlás kérdése is... Ha van valakin pár kiló felesleg (bár hogy mit nevezünk annak, az jó kérdés. egy nő nem néz ki szól iszonyat szálkásan, bár nekem egy férfi is finoman lekerekítve tetszik igazán, nem mindenütt eresen, egy nőre viszont még sokkal több kell), akkor is nagyon számít, hogy szépen, szexin eloszlik vagy pl. a felesleg mind egy szálig a hason ül...
Az könnyen lehet, hogy te magad nem jól látod a helyzetet, mivel sokkal kevesebb is voltál már...
49 kilósan sokkolóan csontos lehettél... Annyira biztos nem vagy izmos, hogy testépítő szemmel optimálisan szálkás lehess, de az egy más műfaj. Kövér tuti nem vagy, normális lehetsz, de konkrétan tényleg látni kéne, a számok nem elégségesek.
50 kilósan azért elég kevés izmod lehetett, egyszerűen annyiba nem fér. 163 centi vagyok, kicsit sem izmos, de 50 kilósan vézna lennék, az tuti. Mondjuk lehet más a testalkatunk, de a sok izomról is más lehet a véleményünk.
Az világos, hogy nem vagy szálkás, de a normál női alak sem az. Ha csak egy jól eloszlott, nem túl nagy felesleg van, az még teljesen rendben van, nem egészségtelen és sokaknak tetszik. Itt már a saját ízlésed dönti el, szálkásítasz-e, hacsak nem sportolsz olyat, ahol mérlegelnek vagy van olyan munkád, ahol igen fontos a karcsúság.
De akkor sem vagy kövér (az én fogalmaim szerint), csak van némi felesleged, ami neked nem tetszik, így majd nyilván fogysz belőle.
Neked kell megítélned, mi sok. Teljesen OK, ha nem "normális" akarsz lenni, hanem karcsú. Én is akarok kockahasat, ha a génjeim engedik (hasra hízom, szóval nem jók az esélyeim, de meglátjuk, még nem fogytam le). Pedig az sem "normális" egy nőnél. De nagyon jól néz ki és nekem tetszik. S ez az, ami számít. Mások véleménye nem igazán. Az ismerőseim 85 (!) centis deréknál is értetlenkedtek, minek akarok még fogyni... Te jobban látod magad s magadnak akarsz megfelelni. Amíg nem vagy testképzavaros, ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!