Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől magas a koleszterin...

Mitől magas a koleszterin szintem?

Figyelt kérdés

5.6 értéket mutat a labor eredményem. Nem eszek zsíros húsokat, zsírt nem használok, sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, cukros üdítőt, alkoholt nem fogyasztok. Kerülöm a margarint,mert nem természetes, tejet évek óta nem iszok.

Minden tavasszal diétázom 3 hónapig, már több éve. Vitaminként magnéziumot, B vitamint és Ganoderma lucidum kapszulát is eszem. Az vagy, amit megeszel - tartja a közmondás.

De akkor mit kellene tennem? Ne egyek semmit? Az internet tele van "jobbnál-jobb" ötletekkel, de elég szélsőségesek.

2010. ápr. 20. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a normál értéket nagyon alacsonyan határozták meg igy szinte mindenkinek magas és a gyógyszereket meg ötleteket hogy hogy vidd lejjebb el lehet könnyen adni.

Ha a többi eredményed jó akkor egészséges vagy

2010. ápr. 20. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Mond valamit az előző válaszoló,mármint,hogy a normál érték alacsonyan lehet meghatározva.Az egyik fiatal rokonom nagyon ellenőrzi a szintet,rendszeresen jár vérvételre.Diétázik,megválogatja mit eszik,különféle étrend kiegészítőket szedett már rá,mégis mindig egy hajszállal magasabb,mint a normál érték felső határa.

Gondja van rá,mert a szülei szívbetegek,volt már infarktusuk,tehát nem árt vigyáznia.

Plusz úgy tudom,hogy genetikailag is lehet valaki hajlamosabb a magasabb szintre.

2010. ápr. 20. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Reméljük,hogy magasabb szint van meghatározva.Azért figyelj a májadra,EPÉDRE,mert ha velük gond van,a koleszterin nem tud rendesen ürülni,ekkor szívódhat vissza az erekbe.
2010. ápr. 20. 12:49
 4/4 anonim válasza:
saját tapasztalatom szerint a fehér kenyér és a lisztes dolgok,édességek viszik fel.nekem bevált az alga kapszula,és az omega3,felére csökkent vissza egy hónap alatt.
2011. ápr. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!