Mitől magas a koleszterin szintem?
5.6 értéket mutat a labor eredményem. Nem eszek zsíros húsokat, zsírt nem használok, sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, cukros üdítőt, alkoholt nem fogyasztok. Kerülöm a margarint,mert nem természetes, tejet évek óta nem iszok.
Minden tavasszal diétázom 3 hónapig, már több éve. Vitaminként magnéziumot, B vitamint és Ganoderma lucidum kapszulát is eszem. Az vagy, amit megeszel - tartja a közmondás.
De akkor mit kellene tennem? Ne egyek semmit? Az internet tele van "jobbnál-jobb" ötletekkel, de elég szélsőségesek.
Szerintem a normál értéket nagyon alacsonyan határozták meg igy szinte mindenkinek magas és a gyógyszereket meg ötleteket hogy hogy vidd lejjebb el lehet könnyen adni.
Ha a többi eredményed jó akkor egészséges vagy
Mond valamit az előző válaszoló,mármint,hogy a normál érték alacsonyan lehet meghatározva.Az egyik fiatal rokonom nagyon ellenőrzi a szintet,rendszeresen jár vérvételre.Diétázik,megválogatja mit eszik,különféle étrend kiegészítőket szedett már rá,mégis mindig egy hajszállal magasabb,mint a normál érték felső határa.
Gondja van rá,mert a szülei szívbetegek,volt már infarktusuk,tehát nem árt vigyáznia.
Plusz úgy tudom,hogy genetikailag is lehet valaki hajlamosabb a magasabb szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!