Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ez a vacsi?

Milyen ez a vacsi?

Figyelt kérdés

2 paradicsom felkockázva,

100g cottage cheese

5 főtt tojás 1 sárgájával

Egy fèl karalábè felkockázva

Egy szelet kis tk kenyèr

2dl vöslauer vörös szőlő innivaló:)

Írjatok jó ètrendeket

160cm 70kg 18/L vagyok

35% testzsír

Nem látszom kövèrnek inkább a lógó bőrrèszek ..:/ sokat fogytam már de szeretnèm ezeket átformálni izommá mèg zsìrt kell ègetnem.

Ja ès mèg egy kèrdès..jó ha trx edzèsre járok majd?

Vagy számomra mi a megfelelő edzès?

Izmosodni szeretnèk:kar,has,comb,fenèk.

Szeretnèk szedni ilyeneket is: Biotechusa Active Woman,Creatine Ph-X Pro,Nitro Pure Whey gold fehèrje

A baj az hogy nem biztos hogy szedhetem a betegsègem mellè:izületi gyulladás-> gyógyszerek:salazopyrin,trexan,humafolacid,apranax (nemsokára leszednek a bogyókról ès biológiai terápiát kapok)

2016. aug. 8. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Húst egyél, főleg halat. Amúgy meg szeleteld fel a paradicsomot és a sajtot, felváltva rakd bele egy jénaiba, és süsd össze sütőben +bazsalikom, hal panír/curry... Azt már csak te tudod hogy szereted... ;)
2016. aug. 8. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz ne szedj, ilyen étrendkiegészítőket, különben megjárod.
2016. aug. 8. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!