Fehérje por hizlal?
Nehéz fizikai munkát végzek,lépcsőzés,nehéz tárgyak mozgatása,stb.30 kg súlyfelesleggel fogyni szeretnék de az erőmből nem szeretnék veszíteni.Ha este nem eszek akkor aludni nem tudok.
Szóval a mozgás kizárva ,mert én aztán mozgok!
A kalóriatöbblet hizlal. Általánosságban a fehérje a leglaktatóbb makrotápanyag, inkább segíthet fogyáskor, de ugye, fehérje mindig kell, akármit csinálsz, nem opció. Hogy minőségi fehérjeporból jön egy része vagy valami minőségi táplálékból, az pont nem számít semmit.
Miért ne ennél este? Kalóriadeficitre van szükséged, nem esti koplalásra...
Az erő, gondolom, ember-, illetve étrendfüggő fogyáskor. Jó étrend mellett én nem veszek észre erőcsökkenést szálkásításkor, bár az én tapasztalataim nem olyan nagyok és az aktivitásom is kisebb, mint a tied. S nem is vagyunk egyformák, nekem pl. nő az energiám, ha lecsökkentem a szénhidrátot, viszont zsírt eleget eszem.
Ki kell tapasztalni, mennyi s milyen étrenddel nincs még gondod. Inkább fogyj lassabban, mintsem elerőtlenedj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!