Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételek italok vannak még?

Milyen ételek italok vannak még?

Figyelt kérdés

A tojásról hallottam h már másnap evés tután látható a hatása a hajon meg a körmökön meg ilyenek.

A kérdésem pedig az lenne hogy tudtok olyan ételeket italokat írni aminek erős hatása van,azzal eggyütt leírva hogy mire:van főként nagy hatással?

2016. aug. 7. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyma,fokhagyma: igen erős azonnali hatása van a társasági életedre.
2016. aug. 7. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Bor, a józanságra nagy hatással van.
2016. aug. 7. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, nincs ilyen, hogy valamit megeszel, és másnap látszik rajtad, hogy valamid egészségesebb lett.
2016. aug. 7. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

A hajam és a körmöm napi 10 tojással is olyan, mint nullával volt, erről még nem is hallottam, de nem hiszek benne.

Csak olyat tudok, amitől megbetegszel (ma is találtam egy csomó, sajna nem ehető galócát, plusz susulykákat is, kedvelem mindkét csoportot, mert csinosak) vagy amiből elég sok segít a magnéziumhiány miatti izomgörcseiden...etc. Ezek elég logikusak.

Nem tudom, te mire gondolhatsz, de olyat nem ismerek. Az étrend azonnali hatással lehet a közérzetre, energiaszintre bizonyos esetekben, de hogy látni lehessen az emberen a hatást egy nap alatt, ilyet nem tudok.

2016. aug. 7. 22:48
 5/5 anonim válasza:

Ha a hajadra és a körmödre keresel olyat Ami segít egészségesebbé varázsolni akkor a kovaföldet és AZ algát javaslom.

Nem másnap lesz hatása de hetek, hónapok alatt biztosan segít.

2016. aug. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!