Ez mennyire nem normális?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 176 cm és 39(!) kiló. Általában amikor eszem akkor mindig jóllakok és szinte soha nam vagyok éhes. Ez mitől lehet? (Nem vagyok anorexiás ha netán valaki felvetné ezt)2016. júl. 30. 23:48
1/4 anonim válasza:
14 évesen abban a korban vagy amikor a tested nagy változásokon megy még át ami sokat kivesz belőled,az is sokat számít h mennyit sportolsz,és h mennyire gyors az anyagcseréd
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem alkattól függ.Teilyen típus vagy.Bármennyit eszel nem hízol meg.
3/4 anonim válasza:
Hát pedig ez messze van a normális súlyhatártól!!! Kórosan sovány vagy, én a helyedben elmennék orvoshoz egy teljes kivizsgálásra! Lehet bármi oka a kóros soványságnak (nem feltétlenül anorexia). Jobb ezt kivizsgáltatni és ha az orvos szerint is minden rendben van, akkor megnyugodhatsz. Jobb félni, mint megijedni!!!
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon durva, próbálj többet enni. Ne érdekeljen az, hogy jóllakott vagy-e, amennyiben még tudsz enni. Vagy egyél sokkal töményebb ételeket, ne lightos kis semmikkel tömd tele a hasad. Bár ezzel óvatosan, mert a hirtelen váltást tuti nem bírja az amúgyis problémákkal küzdő szervezeted...
Igazából egyéni, személyre szabott tanácsokra van szükséged, a szüleid nem vittek még el egy jó szakemberhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!