Mikor lesz normális emésztésem?
Figyelt kérdés
Hétfőn egész nap hánytam, hasmenésem volt. Kis tejbegrízt ettem. Kedden kétszersültet, meg teát. Ma krumplit főztem, kis vajjal. De még mindig érzem, hogy a gyomrom ellenkezik a kaja ellen, ahogy megeszem, kicsit émelygek, nem is vagyok éhes szinte. Mikor javul ez a helyzet?2016. júl. 27. 12:09
1/2 anonim válasza:
Pár nap lehet. Szedj probiotikumot, igyál gyógyteákat (kamilla, borsmenta, gyömbér). Abból látod a javulást, hogy evés után mennyi idővel lesz hasmenésed, elvileg ez az idő egyre hosszabb lesz, ahogy gyógyulsz, és az állag is sűrűsödni fog. A tejbegríz kár volt, ilyenkor a puhára főtt zöldség, esetleg rizs a legjobb, és a húsleves leve.
2/2 anonim válasza:
4-5 napig is tarthat. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!