Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ehetek ma hamburgert?

Ehetek ma hamburgert?

Figyelt kérdés

Ma megyek meg zsiregeto tornara. Eddig 560 kcalnal tartok a napi 1300-bol. Reggelim zabpehely volt, az ebedem viszont turogomboc. Most vacsorara gondoltam, ehetnek hamburgert edzes elott, nem allna ez a dietam utjaba?

90 kgrol indultam most 77 vagyok 58 ra szeretnek lemenni. 173 cm a magassagom

2016. júl. 25. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyi! Egyáltalán nem kell védekezned és megmagyaráznod semmit. A Te életed. Ezek pedig a mi válaszaink.

Miért gondolod azt, hogy esetleg én nem adtam normális választ? Teljesen fölösleges ennyire érzékenynek lenned vagy mást feltételezned.

Elmondom neked, nekem pl. ez nem lenne "normális" válasz:

Nem vagy normális...hülye vagy... ha dagadt disznó akarsz maradni, akkor egyél ilyet stb. stb. Na ezek a nem normális válaszok. De ilyen nem volt!

Figyelmet felkeltő, segítő, elgondolkodtató válaszokat olvastam.

Amúgy gratula az eddigi fogyásodhoz. Viszont kérdeztél és véleményeket is kaptál, egyáltalán nem bántóakat és szerintem senkinek nem ez volt a szándéka sem.

2016. júl. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!