Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit ehetek és mit nem?

Mit ehetek és mit nem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van rajtam némi súlyfelesleg. Muszáj lenne leadnom, hogy jól érezzem magam, és mert szívproblémám van. Nincsen tb-m, nem tudok orvoshoz menni, múltkor erős szúrás volt a szívemnél, nem kaptam levegőt, a vérnyomásom több mint 200 volt, és rám jött egy ilyen rángási roham, 20 perc után maradt abba, egy vérnyomáscsökkentő után, majd utána hánytam, azóta nem volt (akkora) fájdalmam. Tudom, hogy orvoshoz kéne menni, de jelenleg nincs munkám, ezért nincs tb-m. Az egészséges életmód lenne a cél, hogy csökkenjen a rizikófaktor. Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt, gyerekkorom óta van súlyfeleslegem, pedig nem zabálok. Mik azok az ételek amiket szabad enni, és mik azok amiket mellőzni kell?
2016. máj. 9. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig elöször ki kellene vizsgálni, hoyg mi bajod van, ha egyrészt kevés kaja mellett is hízol, másrészt a szived meg a vérnyomásod soncs rendben.

Mielött bármilyen fogyókúrába kezdenél, feltétlen kell a kivizsgálás, mert különben nagyon hamar belehalhatsz vagy lerokkanhatsz a nem neked megfelelö életmódtól és táplálkozástól!!!!!!

2016. máj. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!