Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak? Hogyan tovább?

Mit csináljak? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

5 hónapja fogyózom (fogyóztam), most készülök abbahagyni. 63 kg-ról 51-52 kg-ra fogytam. Nem vagyok pálcika, a hasam lapos, combomon és fenekemen van nagyon pici felesleg, de az olyan "husi" hogy az kell oda :) nem bírnám elviselni ha teljesen lapos fenekem lenne. Nem akarok tovább fogyni, tornát, edzéseket folytatni fogom, viszont nem tom mi legyen az étrenddel. A fogyó elején még azt ettem amit itthon főzött anyu (főzelék, stb-nek mindig csak az 1/2 adagot, viszont 1-2 hónapja napi kajám így néz ki:

reggeli: 2 szelet (kb. 40-50 dkg) teljes kiőrl. kenyér, rajta párolt csirkemellel, paradicsom, jégsali, ubi, néha hagyma.

tízórai: 2 db alma/narancs/kiwi

ebéd: 100 g csirkemell, paradicsom, ubi, jégsali, vagy valamilyen saláta öntet nélkül (görögsali)

uzsi: 1 db alma/kis túró

vacsi: túró, vagy 70 g csirkemell, ubival, zöldségekkel.

Nassolásról teljesen leszoktam, ha megkínálnak csokival tudok nemet mondani, anyu sütijeit sem eszem már. Úgy érzem, életem végéig el tudnék így éldegélni, mert nem vagyok éhes szinte sosem, hiszen naponta min. 5-ször (van hogy 6-szor is + pár alma) eszem. De ha ezt így folytatom, akkor az a pici husi amit szeretnék h megmaradjon lemegy rólam... mit kéne csinálnom hogy tartsam ezt a súlyt, és ne menjen le több, de ne is hízzak vissza?

16/l

2010. ápr. 16. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Keress rá a gugliban arra,hogy mennyi a korodhoz,mozgásodhoz megfelelő napi bevitel,és az alapján alakítsd az étrended.A mozgás jó dolog,a diéta is,csak tényleg vigyázz,hogy ne fogyjál többet!

Most komolyan reggelire is csirkemellet eszel?!

Egyébként a diétádban kevés a szénhidrát,(ez fogyózáshoz tökéletes)de,én vacsira is megengednék magamnak egy szendvicset,valamint ebédhez köretnek egy kis krumplit,rizst,töltött káposztát esetleg néha-néha.:))

Ne vedd most már ennyire véresen komolyan a diétát,eszegess nyugodtan anyu sütijéből.

2010. ápr. 19. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!