Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak ha nem tudok...

Petack kérdése:

Mit csináljak ha nem tudok tovább enni?

Figyelt kérdés
Az a visszatérő probléma hogy ha megyek McDonald's ba vagy Burger Kingbe akkor mindig vmi nagy menüt nagy hamburgerrel eszem (kis és közepes menük kevés). Az íze jó de nem birom tovább enni mert elkezd émelyegni a gyomrom. Akkor lassabban folytatom az evést. Sajnos a legtöbb esetben nem tudom megenni az egészet és ki kell dobnom :,(. Mit tegyek sajnálom kidobni mert sajnálom a kaját és a pénzt. Amikor magamba tömtem az egészet aznap este már ki is jött. Segítsetek mit tegyek hogy meg birjam enni az egészet.
2011. jún. 6. 20:23
 1/8 A kérdező kommentje:
pontosítás: aznap este kihánytam
2011. jún. 6. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne ott egyél,hanem valamilyen egészségesebb kaját.
2011. jún. 6. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány évesen teszed fel ezt a kérdést?
2011. jún. 6. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
16 vok de én ot akarok enni :S
2011. jún. 6. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegyél rendes menüt, és edd meg.

Igyál rá egy kicsit. Várj tíz percet. Ha még mindig éhes vagy, kérsz még egy krumplit, egy hambit, és kész.

Az még soha nem volt gond, ha nem faltad magad tele, elég, ha nem vagy már éhes, nem kell a hasadnak szétszakadnia. :)

2011. jún. 6. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyél egy kis menüt, igyál rá és várj! lassan egyél, és 20 percet várj! ha még mindig éhes vagy, veszel valami kicsit.

De a mekis kajától nem csoda hogy hányingered van. Vagy a szagtól. Próbáltál már kintre ülni? Talán ott nem kavarodna fel a gyomrod.Iszol közben?

2011. jún. 6. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem is vagy igazán éhes, amikor odamész kajálni? Mert akkor ne csodálkozz rajta. Ha éhgyomorra mész, vagy valamelyik főétkezést helyettesíted vele (lehetőleg ebédet), akkor semmi baj nem lehet. Ha mégis, akkor talán ösztönös reakció a szervezeted részéről a nem éppen egészséges ételekre, amit ott kaphatók, ez esetben örülj neki:)
2011. jún. 7. 09:50
 8/8 anonim válasza:
Edd meg a felét, a másikat vidd haza >> hűtő >> másnap meg megeszed.
2011. jún. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!