Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tehetünk az elhízás...

Mit tehetünk az elhízás ellen? 15/l

Figyelt kérdés
Én egy átlagos testsúllyal/alakkal rendelkező gyerek vagyok, nem kövér, de nem is vékony. Viszont sajnos nem sok korombeli mondhatja ezt el magáról. Elborzaszt a sok kövér/egészségtelen/lusta ember látványa. Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy szerintetek mit lehetne tenni az egészségünkért/túlsúly ellen? Ti mire figyeltek oda táplálkozás/mozgás terén? Milyenek az étkezési szokásaitok? Miket esztek, miket nem? Hányszor egy nap? Mennyit mozogtok?

2016. júl. 21. 13:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Számomra nincs olyan étel, amit azért nem eszek, mert nem ízlik. Olyanok vannak, amikre rosszul reagál a szervezetem, megbetegít, ezért nem fogyasztom. Pl. a gesztenye, a joghurt, a kefír hasznos ételek, de nekem problémásak. Ez én vagyok, mások lehet, hogy másra érzékenyek, vagy éppen semmire. Vannak olyan dolgok, amikről viszont úgy gondolom, senkinek se tesznek jót, ez pl. a kristálycukor, glükóz-fruktóz szirup, étolaj, margarin, és számos adalékanyag (pl. tartósítószerek, ízfokozók).
2016. júl. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!