Kb 1 hónapja semmit étvágyam egy nap 1x vagy 1x se eszek mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
tegnap este 7kor ettem először de majdnem kihánytam most is elkezdtem enni sonkás sajtos tésztát de visszajött.. ha valaki hozzámszól vagy másfele nézek vagy bármi akkor mégjobban elmegy az étvágyam ha előtte volt is.. néha nagyon ritkán eszek 2x egy nap már a kaja szagától is rosszul vagyok ez mitől lehet? 18/L2016. júl. 20. 13:12
1/2 anonim válasza:
másfele nézel!!!!!!!
Egyél!!!!!!!!
2/2 anonim válasza:
Lehet ettől a melegtől is ami eddig volt, most meg az időjárás változásoktól.. Én sem tudok enni egy jó ideje, ha ettem, visszajött.. nem kívánom az ételt.. Azért néha próbálj enni egy-két falatot, nehogy rosszul légy.. ennyi idő nem evés után, ne akarj régi adagokat fogyasztani, annyi úgysem fog menni..
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!